Gdje pripada?

Razvrstaj predmete koji pripadaju Tehničkoj kulturi i informatici u odgovarajuće područje!

Tehnička kultura i informatika

Tehnička kultura i Informatika su školski predmeti koji su jako važni za razvoj vaših vještina i znanja. Učenje Tehničke kulture i Informatike može biti zabavno i korisno, jer vam omogućava da razvijete vještine koje će vam pomoći u budućnosti.

Tehnička kultura je predmet koji se bavi izradom predmeta i uređaja, a u radionici Tehničke kulture možete pronaći različite predmete koji vam mogu biti od koristi u budućnosti. Primjerice, u radionici Tehničke kulture možete naći nacrte, alate poput pile, čekića, odvijača, kutija za alat, a također možete naći i strojeve poput brusilica, bušilica i strugača. Također, u radionici možete naći materijale poput drveta, metala i plastike, koje možete koristiti za izradu različitih predmeta.

U Tehničkoj kulturi možete naučiti kako koristiti alate, kako raditi s materijalima i kako izraditi različite predmete. Ovo je vrlo koristan predmet, posebno ako želite postati inženjer, arhitekt ili neki drugi stručnjak.

Informatika je predmet koji se bavi računalima i tehnologijom, a u radionici informatike možete pronaći različite predmete koji vam mogu pomoći u učenju o računalima. Primjerice, možete naći računala, tipkovnice, monitore, printere, skenere, kamere i druge vrste tehnologije.

U Informatici možete naučiti kako koristiti računala, kako programirati i kako raditi s različitim vrstama tehnologije. Ovo je vrlo koristan predmet, posebno ako želite postati programer, web dizajner ili drugi stručnjak.

Skip to content